• Birojs: 63126072; 63126188; 26603244
  • kkp@tukums.lv

2020

Tiks slēgtas norēķinu kases ar 01.01.2021.

No 1. janvāra 2021. gadā SIA “Kandavas komunālie pakalpojumi” pavisam slēgs abas kases, kurās līdz šim varēja norēķināties ar skaidru naudu. Šāds pakalpojums klientiem  turpmāk vairs nebūs pieejams.

Covid vīrusa izplatības mazināšanai kases Jelgavas ielā 4a, Kandavā un biroja telpās “Robežkalni”, Kandavas pagastā uz laiku jau bija slēgtas šī gada pavasarī. Kasēm atsākot savu darbību, secināts, ka cilvēki arvien mazāk izvēlas veikt klātienes maksājumus, un uzturēt kases vairs nav lietderīgi. Daudzus gadus kases jau neeksistē lielākajai daļai komunālo pakalpojumu uzņēmumiem visā Latvijas teritorijā. Arī Kandavas novada pagastos kases tika slēgtas jau 2018. gadā.

Papildus motivācija šāda lēmuma pieņemšanai bija vīrusa atkārtotā straujā izplatība rudenī un šobrīd.

Lai mazinātu tiešos kontaktus ar klientiem, par lietām, kuras var atrisināt attālināti, uzņēmums jau gada sākumā ieviesa tiešsaistes portālu klientiem rēķinu un ziņojumu saņemšanai, skaitītāju rādījumu nodošanai un automātiskiem maksājumiem. Par to vairāk lasiet iepriekšējos rakstos. Atgādinām, ka gadījumos, ja nav pieejams internets vai tamlīdzīgi, joprojām skaidrā naudā ir iespējams norēķināties veikalu tīkla “Maxima” kasēs, kur par šo pakalpojumu tiek iekasēti 50 centi par darījumu.

Tāpat klientiem aktuālo jautājumu gadījumā, uzņēmums lūdz lietot attālinātas saziņas iespējas, bet gadījumos, kad tik tiešām ir nepieciešams tikties klātienē biroja telpās, ievērot visus valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības pasākumus.

 https://www.facebook.com/kandavaskp

https://kkp.kandava.lv/

e-pats: sia_kkp@inbox.lv  Tālr. 63126072; 26603244