• Birojs: 63126072; 63126188; 26603244
  • kkp@tukums.lv

2020

Laiks nodot skaitītāja rādījumus

Atgādinām, ka skaitītāja rādījumu nodošanas laiks  ir no 25. datuma līdz mēneša pēdējam datumam.  Sev ērtā laikā to varat izdarīt mūsu mājaslapā sadaļā Bill.me.

Šajā sistēmā klientam ir pieejama arī visa tehniskā informācija par skaitītāju, tā derīguma termiņu un rādījumu vēsture. Portāls neļaus arī nokļūdīties, brīdinot, ka ir netipiski liels patēriņš, vai neļaus ievadīt mazāku rādījumu nekā bijis pēdējais nodotais. Atgādinām, ka lai padarītu Jūsu ikdienu ērtāku, izmantojot jaunākās inovācijas norēķinu sistēmā,  no š. g. februāra esam uzsākuši  sadarbību ar tiešsaistes rēķinu apkalpošanas un saziņas platformu Bill.me. Šī platforma ir viens no efektīvākajiem un drošākajiem instrumentiem, kas ar mūsdienīgas vietnes palīdzību nodrošina ātru un ērtu informācijas apmaiņu starp klientu un uzņēmumu. Izmantojot šo vietni, ir pieejamas tādas iespējas un priekšrocības kā rēķinu saņemšana un pārskatīšana, rēķinu arhīvs, rēķinu apmaksa ar vienu klikšķi, automātiska rēķinu apmaksa, operatīva saziņa ar tehnisko dienestu, kā arī ātra skaitītāju rādījumu nodošana, uzņēmuma jaunumu ātrāka saņemšana.

Visi iepriekš minētie pakalpojumi ir bez maksas, bet komisijas maksa 2% apmērā tiks piemērota tikai tad, ja norēķinus veiksiet turpat, Bill.me platformā. Tajā pašā laikā tiks saglabātas iespējas veikt maksājumus par saņemtajiem pakalpojumiem iepriekšējā kārtībā – ar pārskaitījumiem no savas internetbankas.

Lietotāja profila reģistrācijas saite  ir nosūtīta jūsu e-pastā. Pēc saites saņemšanas, aicinām reģistrēties Bill.me, jo turpmāk rēķins elektroniski būs pieejams tikai Bill.me platformā.

Ja tomēr arī turpmāk vēlēsieties pakalpojuma rēķinu saņemt savā e-pastā kā līdz šim, lūdzam mūs informēt rakstot uz e-pastu: sia_kkp@inbox.lv


Klienti, kuri nevēlas izmantot jauno sistēmu, skaitītāja rādījumus var nodot kā līdz šim- zvanot 63126072; 63126188  un 26603244 (SMS; WhatsApp) vai rakstot ziņojumu mājaslapā sadaļā Kontakti, ziņojuma tekstā norādot adresi un skaitītāja rādījumu.


Sakarā ar ārkārtas stāvokļa pagarināšanu valstī, maksājumus uz vietas birojā un kasē Sociālā dienesta telpās, NEPIEŅEMAM.

 billme covid project