• Birojs: 63126072; 63126188; 26603244
  • kkp@tukums.lv

2020

Koplietošanas telpu dezinfekcija

Ņemot vērā visā valsts teritorijā izsludināto ārkārtējo situāciju līdz 2020. gada 14. aprīlim ar mērķi ierobežot vīrusa Covid-19 izplatību, SIA "Kandavas komunālie pakalpojumi" (KKP) informē, ka no šā gada 23. marta mūsu apsaimniekojamās mājās tiks veikta koplietošanas telpu dezinfekcija*. Dezinfekcijas pasākumi sevī ietvers - divas reizes dienā, katru dienu līdz ārkārtas situācijas beigu noteiktajam datumam 14.aprīlim ar speciālo dezinfekcijas šķīdumu tiks apstrādāti kāpņu telpu ieejas un izejas durvis, dzīvokļu durvis, zvanu pogas, pastkastītes un trepju margas. Papildus aicinām veikt biežāku telpu mitro uzkopšanu un vēdināšanu.

Līdztekus KKP veiktajām darbībām lūdzam ievērot katra iedzīvotāja personīgo higiēnu un vispār noteiktos ierobežojumus attiecībā uz vīrusa izplatības ierobežošanu. Sīkāk ar informāciju varat iepazīties SPKC mājaslapā https://arkartassituacija.gov.lv/

* Ministru kabineta noteikumi Nr.906  "Dzīvojamās mājas sanitārās apkopes noteikumi" trešās daļas "Dzīvojamās mājas koplietošanas telpu apkope" 16.punkts nosaka: Ja dzīvojamās mājas pārvaldītājs konstatē, ka nepieciešams veikt dzīvojamās mājas koplietošanas telpu dezinfekciju, dezinsekciju vai deratizāciju, viņš vismaz piecas darbdienas iepriekš rakstiski informē dzīvojamās mājas īpašniekus un citas mājā dzīvojošās personas par attiecīgajām darbībām, kas tiks veiktas atklātā apdraudējuma novēršanai.